1. Солодкі
1 скл рису
200 г сир
3 ст.л цукру
2 яйця
1-2 ківі
борошно
Рис перед варінням не мити. В остиглий варений рис додати яйця, сир, цукор, дрібно нарізаний ківі.
Додаємо борошно, що б вийшла достатньо густа маса для смаження.
Смажимо.
2. Овочеві
1 скл рису
300 г капусти
150 г картоплі
200 г моркви
1 зуб. часнику
2-3 цибулини
2 яйця
7-8 ст. л борошна
сіль
вівсяні пластівці або манка для панірування
Рис та овочі відварити. Овочі з цибулею і часником подрібнити в комбайні. Всі інгредієнти змішати. Сформувати котлети і обваляти в паніровці. Посмажити.
3. З грибами
300 г печериць
1,5 скл рису
2 яйця
2 цибулини
зелень
Рис відварити. Гриби підсмажити з цибулею та поєднати з відвареним рисом. Додати яйця, зелень, приправи. Посмажити.
Смакуйте 

Немає коментарів:
Дописати коментар