25.09.14

Рисові котлети



1. Солодкі

1 скл рису
200 г сир
3 ст.л цукру
2 яйця
1-2 ківі
борошно

Рис перед варінням не мити. В остиглий варений рис додати яйця, сир, цукор, дрібно нарізаний ківі.


Додаємо борошно, що б вийшла достатньо густа маса для смаження.


Смажимо.


2. Овочеві

1 скл рису
300 г капусти
150 г картоплі
200 г моркви
1 зуб. часнику
2-3 цибулини
2 яйця
7-8 ст. л борошна
сіль
вівсяні пластівці або манка для панірування

Рис та овочі відварити. Овочі з цибулею і часником подрібнити в комбайні. Всі інгредієнти змішати. Сформувати котлети і обваляти в паніровці. Посмажити.


3. З грибами

300 г печериць
1,5 скл рису
2 яйця
2 цибулини
зелень

Рис відварити. Гриби підсмажити з цибулею та поєднати з відвареним рисом. Додати яйця, зелень, приправи. Посмажити.


Смакуйте 





Немає коментарів: