100 мл молока
3 свіжі булочки
250 г цибулі
по 1 пучку петрушки та зеленої цибулі
150 г печериць
100 г бекону
сіль, перець
2 яйця
1 кг телячої грудинки
1 ч.л томатної пасти
1 ст.л крохмалю
500 мл бульйону
Булочки замочити у молоці на 20 хв. На пательні обсмажити бекон кубиками, додати цибулю кубиками, потім печериці кубиками, посолити, поперчити. Зняти суміш з вогню та додати зелень, яйця та булочки. М'ясо посолити та поперчити. Зверху викласти суміш. Томатну пасту розвести у бульйоні та залити м'ясо. Пекти при 200 градусах 90 хв. М'ясо вийняти з бульйону. До бульйону додати крохмаль та прогріти суміш до загустіння. Подавати соус з м'ясом.
Телятина у горіховій скоринці
1 кг телятини нашпигувати шматочками часнику, натерти сіллю,перцем та травами. У різних тарілках поєднати:
- 2 ст.л борошна
- 2 збитих яйця, тертий твердий сир та сіль
- 0,5 скл подрібнених горіхів, 2 ст.л панірувальних сухарів, 1 ч.л куркуми
Телятина по - східному
1 кг філе телятина
1,5 ст.л тертого свіжого або сухого імбиру
1 ч.л роздавленого насіння фенхелю
сіль, перець
3,5 ст.л соєвого соусу
1 ст.л рослинної олії
дрібка молотої гвоздики
1 гострий червоний перець
Гострий перець мілко нарізати та поєднати з ним усі приправи, соус та олію. Замаринувати м'ясо у цій суміші на 4-5 год. Запікати у фользі 40 хв при 220 градусах.
Смакуйте.
Немає коментарів:
Дописати коментар