6 булочок
2 курячі грудки
300 г печериць
болгарський перець
цибулина
5 зубчиків часнику
сіль, перець, зелень
Цибулину нарізати та підсмажити. Додати порізані грудку, печериці перець. Тушкувати до готовності. В кінці приправити та додати подрібнену зелень.
З булочки зрізати вершечок та витягти серцевину.
Наповнити булочку засмажкою. Подавати з бульйоном.
200 г курячої грудки
250 г печериць
цибулина
100-150 г твердого сиру
сіль, перець
1 ч.л борошна
2-3 ст.л сметани
6-7 булочек
Цибулю еарізати обсмажити, додати гриби плстинами, філе смужками. Додати сіль, перець, борошно сметану. Готувати до загусання. З булочек вийняти серцевину, залишивши тонкі стінки. Наповнити їх сумішшю та посипати тертим сиром. Запікти.
Смакуйте з задоволенням.
Немає коментарів:
Дописати коментар