Тісто: 250 г сметани, 250 г вершкового масла, 2,5 - 3,5 скл борошна, 1 л консервованої вишні
Крем: 700 г сметани, 1,5 - 2 скл цукру, тертий шоколад
М'яке масло змішати з борошном та сметаною. Покласти в холодильний на годину.
Відділити невелику частину тіста та сформувати джгут.
Розплющити його.
Викласти проціджену вишню.
З ягодами можна експерементуквати та замість вишні викласти виноград, до прикладу.
Заліпити кінці та сформувати трубочку.
Пекти при 200 градусах до золотистого кольору.
Збити сметану з цукром для крему.
Формуємо торт пірамідою. Верх посипаємо шоколадною стружкою.
Смакуйте з задоволенням.
Немає коментарів:
Дописати коментар