15.12.14

Торт "Зимова казка"


Тісто: 250 г сметани, 250 г вершкового масла, 2,5 - 3,5 скл борошна, 1 л консервованої вишні

Крем: 700 г сметани, 1,5 - 2 скл цукру, тертий шоколад

М'яке масло змішати з борошном та сметаною. Покласти в холодильний на годину.


Відділити невелику частину тіста та сформувати джгут.


Розплющити його.


Викласти проціджену вишню.


З ягодами можна експерементуквати та замість вишні викласти виноград, до прикладу.


Заліпити кінці та сформувати трубочку.


Пекти при 200 градусах до золотистого кольору.


Збити сметану з цукром для крему.


Формуємо торт пірамідою. Верх посипаємо шоколадною стружкою.


Смакуйте з задоволенням.











Немає коментарів: