14.12.14

Торт "Ніченька"


Тісто: 0,5 скл кефіру, 2 ч.л розпушувача, 2 скл борошна, 2 скл цукру, 2 яйця, 8 ст.л какао.

Кефір змішати з розпушувачем та злегка підігріти. Додати решту інгредієнтів.


Виливати коржі висотою 2-3 см та пекти 15 хв при 175 градусах. Перевіряти зубочисткою, вона повинна бути сухою та чистою.


Крем. Підігріти 1,5 скл молока з цукром. Збити 0,5 скл молока з 2 ст.л борошна та яйцем та ввести в молоко з цукром. Зменшити вогонь та, постійно помішуючи, дати крему загуснути. Доти крему трохи охолонути та збити разом зі шматочком вершкового масла. Дати повністю вистигнути.


Змастити кремом холодні коржі та дати можливість їм просякнути кремом, хоча б ніч.


Смакуйте з задоволенням.






Немає коментарів: