22.03.15

Картопля з м'ясом


700 г свинини обсмажуємо з 2-3 цибулинами. Заливаємо водою, додаємо сіль, перець горошком лавровий лист та тушкуємо 1 - 1,5 год.


Відварюємо 1 кг картоплі та робимо пюре з додаванням молока, солі. Але не робіть пюре занадто повітряним. Воно повинно бути сухим. На змащене деко викладаємо трохи пюре тонким шаром. Зверху м'ясо. Це основа нашого поросятка.


З решти картопляного пюре ліпимо поросятка з хвостиком, ніжками, вушками та носиком. Очки можна зробити з духмяного перцю горошком.


Змастити поросятка яйцем та запікати ще 30 хв.


Смакуйте з задоволенням.






Немає коментарів: