21.07.15

Шведський рулет


Тісто: 1/2 скл молока, 1/4 скл цукру, 60 г вершкового масла, 1 пакетик дріжджів,2 скл борошна, сіль

Начинка: 1 ст.л вершкового масла, 1/8 скл цукру, 1 ч.л кориці, 1/2 скл родзинок, 1/4 скл горіхів

Молока нагріти. У теплому молоці розчинити вершкове масло та цукор. Додати дріжджі, сіль. Поступово ввести борошно. Тісто залишити відпочивати під рушником, щоб тісто піднялося.


Руками розтягнути тісто на пласкій поверхні. Змастити вершковим маслом. Посипати цукром, родзинками, горіхами.


Згорнути рулет та зробити на ньому поперечні розрізи.


Залишити рулети на 40 хв у теплому місці. Пекти 25-30 хв при 175 градусах.


Смакуйте з задоволенням.






Немає коментарів: