Розпустити качан капусти, листки опустити на 1-1,5 хв у киплячу воду, витягнути та зрізати товсту частину стебла. А вчинити з ними так самим як при приготуванні голубців. З помідорів зрізати верхівку та вийняти серцевину. З баклажанів чи кабачків також зрізати верхівку та вирізати серцевину. Також почистити перці.
Фарш: 1 кг яловичини, 1 кг свинини, 3 цибулини пропустити через м'ясорубку разом з вирізаними серцевинами. Додати скл промитого рису, сіль, перець, зелень.
Цим фаршем наповнити овочі.
Зробити соус з холодної води, томатної пасти, солі, соку половини лимона. Залити соусом овочі.
Між овочами скласти шматочки яблук чи айви. За 15 хвилин до готовності покласти подрібнений часник.
Для соусу замість томатної пасти можна використовувати сметану.
Смакуйте з задоволенням.
Немає коментарів:
Дописати коментар