Млинці: 6 яєць, 6 ч.л молока, сіль, перець, рослина олія
Начинка: 500 г курячого фаршу, 200 г сметани, кроп, сіль, перець, 150 г твердого сиру.
Збиваємо кожне яйце окремо з 1 ч.л молока та смажмо млинці. У фарш додаємо сіль, перець, спеції. Сметану поєднуємо з зеленню. На млинець наносимо фарш. Змазуємо сметаною, скручуємо рулет та відправляємо у форму для запікання. Зверху натираємо сир. Пекти 20-25 хв при 180 градусах.
Ледачий бризоль
Корж: 2 яйця, 2 ст.л м'ясного фаршу, 2 ст.л молока, сіль, спеції
Начинка: огірок, сметана, гірчиця чи часник, сіль, кроп
Інгредієнти для тіста перемішати.
Підсмажити масу на пательні під кришкою.
Огірок нарізати смужками, поєднати його з тертим часником та кропом. Викласти на одну половину млинця. Змастити майонезом. Та скласти млинець навпіл.
Смакуйте з задоволенням.
Немає коментарів:
Дописати коментар