З помідорами
1 кг курячих сердечок
2 цибулини
500 мл перекручених помідорів
1 ст.л цукру
4 зубчика часнику
перець, паприка, сіль
Сердечка залити холодною водою на 2 год. Воду злити та розрізати сердечка навпіл. Подрібнену цибулю обсмажити до золотистого кольору. Викласти сердечка та тушкувати допоки не випарується вся рідина. Залити окропом та знов тушкувати до випаровування усієї рідини. Додати подрібнений часник та помідори. Тушкувати 15 хв на маленькому вогні.

З грибами
700 г сердечок
200 г грибів
50 г бринзи
2 цибулини
Сердечка тушкувати без масла. Додати подрібнені гриби, цибулю. Наприкінці додати бринзу. Приправити.
Смакуйте з задоволенням.
Немає коментарів:
Дописати коментар