01.08.15

Баклажанні котлети


1 кг баклажанів
70 г твердого сиру
150 г моцарелли чи плавленого сиру
2 яйця
250 г панірувальних сухарів
1,5 ст.л борошна
петрушка
сіль, перець

Баклажани нарізати кружальцями, посолити та залишити на 20 хв. Можна попередньо почистити від шкірки. Пекти в духовці 20-25 хв до м'якості. Подрібнити у блендері. Додати яйце, тертий твердий сир, подрібнену петрушку, панірувальні сухарі, сіль, перець.


Сформувати млинець. Покласти у середину шматочок моцарелли чи плавленого сиру та сформувати котлетку. Обваляти її у борошні та посмажити.


Смакуйте з задоволенням.




Немає коментарів: