07.08.15

Хінкалі


400 г яловичини
1 скл борошна
яйце
3 картоплини
багато зелені
цибулина
морквина
сіль, перець


М'ясо ріжемо кубиками 3х3 см та варимо 3-4 год. Картоплю ріжемо пластинками, моркву мілко натерти, цибулю та зелень подрібнити.

Зцідити м'ясо. Відправляємо його на пательню, додаємо 1/3 цибулі та 1/3 моркви.


Замішуємо тісто з борошна, яйця та води.


Розкачати великий пласт та змастити його рослинною олією. Кладемо начинку: зелень, 2/3 цибулі та 2/3 моркви.


Скручуємо рулет та ріжемо на шматки по 3 см. До м'яса відправляємо картоплю. 


Зверху кладемо рулетики. Заливаємо бульйоном.


Доводимо до кипіння, знижуємо вогонь та варимо 40 хв.


Смакуйте з задоволенням.






Немає коментарів: