16.11.15

Гречані тефтелі


На мою думку це легкий та цікавий спосіб урізноманітнити гречку з грибами.

1 скл гречки
700 г печериць
3 цибулини
зелень, сіль, перець
5 щедрих ст.л томатного соусу 
яйце
гречане борошно при потребі

Гречку зварити. Підсмажити цибулю з грибами, додати зелень, посолити,поперчити.


Грибну засмажку подрібнити до стану пюре у блендері. Додати її до гречки. Туди ж відправити яйце та борошно, якщо маса занадто волога. Сформувати кульки та відправити їх на пательню у розігріту рослинну олію.


Тим часом розвести соус у воді, додати спеції та залити тефтелі. Тушкувати 10 хв.


Смакуйте з задоволенням.





Немає коментарів: