На мою думку це легкий та цікавий спосіб урізноманітнити гречку з грибами.
1 скл гречки
700 г печериць
3 цибулини
зелень, сіль, перець
5 щедрих ст.л томатного соусу
яйце
гречане борошно при потребі
Гречку зварити. Підсмажити цибулю з грибами, додати зелень, посолити,поперчити.
Грибну засмажку подрібнити до стану пюре у блендері. Додати її до гречки. Туди ж відправити яйце та борошно, якщо маса занадто волога. Сформувати кульки та відправити їх на пательню у розігріту рослинну олію.
Тим часом розвести соус у воді, додати спеції та залити тефтелі. Тушкувати 10 хв.
Смакуйте з задоволенням.
Немає коментарів:
Дописати коментар