Закуска з креветками
Тісто: 100 г вершкового масла, 200 г борошна, 5 яєць
Начинка: 200 г сиру, креветки, пучечок кропу, перець, сіль
Закип'ятити
воду з маслом та сіллю. Всипати борошно та швидко розтерти. Тісто має
гарно відходити від стінок. Зняти з вогню та злегка остудити. По одному
вбити яйця та добре перемішати. Видавити тісто на пергамент будь-якої
форми. Запекти. Сир поєднати з подрібненим кропом. На половину коржиків
викласти сир та креветки, прикрити іншою половиною.
З печінкою
180 г борошна
100 г вершкового масла
4 яйця
250 мл води
350 г печінки
цибулина
морквина
4 ст.л сметани
сіль, перець
Довести воду до кипіння, додати масло та сіль. Зменшити трохи вогонь, всипати борошно та ретельно все перемішати. Дати трохи масі охолонути та по одному вбити яйця, добре перемішуючи.
Викласти тісто на деко.
Пекти 35-40 хв до золотистого кольору.
Печінку обсмажити.Додати моркву, цибулю, спеції. Довести до готовності. Подрібнити масу у блендері та додати сметану.
Оформити закуску.
Смакуйте з задоволенням.
Немає коментарів:
Дописати коментар