24.03.16

Пельмені


З сирим фаршем. У фарш додати рубленої цибулі,сіль, перець


З вареним м'ясом. Шматок м'яса яловичини відварити, пропусти через м'ясорубку разом з цибулею. Додати яйце, сіль, перець. Начинка готова.


Тісто: 400 г борошна, 300 мл кефіру, 35 г олії, сода, сіль. Але можна використовувати звичне тісто для вареників


Розкачуємо тісто, вирізаємо, кружечки та ліпимо пельмені. Або формуємо ковбаски з тіста. Розрізаємо на шматочки, формуємо кружечки та ліпимо.


Варимо пельмені та подаємо з маслом, сметаною, оцтом та перцем. 


Смакуйте з задоволенням.



Немає коментарів: