500 г рибного філе
5 яєць
1/4 скл волоських горіхів
лимонний сік
сіль, перець, зелень
Філе нарізати. Збризнути соком лимона, посолити, поперчити та залишити на 10-30 хв. Покласти рибу форму та пекти 10 хв. Яйця збити, додати горіх, зелень та залити рибу. Пекти 10-15 хв. Якщо підніметься, проколоти виделкою.
400 г філе
3 цибулини
2 помідора
2 зубчики часнику
2 яйця
3 ст.л вершків
0,5 скл молока
100 г твердого сиру
Рибу обмастити спеціями, викласти у форму. Зверху кільця цибулі, далі помідори кружечками. Поєднати вершки, молоко, яйця, часник. Залити рибу. Викласти сир. Пекти 40 хв при 220 градусах.
Смакуйте з задоволенням.
Немає коментарів:
Дописати коментар