16.07.16

Рисова запіканка


З цвітною капустою

1 скл рису
2 скл окропу
морквина
цибулина
цвітна капуста
3 яйця
4 ст.л сметани
100 г твердого сиру
спеції

Зварити рис. Зробити засмажку з цибулі та моркви. Рис поєднати з засмажкою та викласти у форму. Зверху викласти бланшировані 5 хв суцвіття капусти.Яйця збити зі сметаною. Вилити зверху. Поверх викласти шматки сиру. Пекти 20-25 хв при 180 градусах.


З овочами

2 картоплини
морквина
5-6 стручків квасолі
1 томат
0,5 ст.л борошна
0,25 скл молока
яйце
0,5 скл рису
масло, сіль, перець, зелень

Овочі тушити та викласти у змащену форму. Зверху викласти відварений рис.Залити сумішшю з яйця, борошна та молока. Запекти.


Смакуйте.

Немає коментарів: