Кулінарний щоденник

23.08.16

Риба у лимонному соці

 

Рибу обмастити спеціями, щедро полити лимонним соком. Залишити у холодильнику на пів дня. Запікати 40 хвилин у фользі.

Смакуйте.
Автор: Unknown на 15:16
Надіслати електронною поштоюОпублікувати в блозіПоділитися в XОпублікувати у FacebookПоділитися в Pinterest
Ярлыки: Страви з риби

Немає коментарів:

Дописати коментар

Новіша публікація Старіша публікація Головна сторінка
Підписатися на: Дописати коментарі (Atom)

Мітки

  • Грибні страви
  • Десерти
  • До уваги господині
  • Закрутки на зиму
  • Закуски
  • Запіканки
  • Запіканки солодкі
  • М'ясні підливи
  • М'ясні страви
  • Напої
  • Овочеві підливи
  • Овочеві страви
  • Перші страви
  • Салати
  • Соуси
  • Страви з бобових
  • Страви з круп та макаронів
  • Страви з риби
  • Страви з солодкого тіста
  • Страви з тіста
  • Страви з яєць та сиру

Про мене

Unknown
Дивитися мій повний профіль
Тема "Водяний знак". На платформі Blogger.