3/4 скл панірувальних сухарів
50-60 мл оливкової олії
сіль, перець, орегано, червоний перець
85 г пармезану
400 г томатів у власному соці
3 скл запеченого мілко порізаного перцю
860 г баклажанів
6 шт часнику
4 скл води
340 г пасти
170 г моцарели
базилік
Сухарі поєднати з 1 ст.л олії, посолити, поперчити. Трохи підсмажити та притрусити 1/2 пармезана. Помідори та перці подрібнити у блендері. Баклажани порізати, посолити та підсушити у духовці.
Вилити олію на пательню. Обсмажити часник, перець мелений, орегано. Часник можна викинути. Додати томатно- перцеве пюре та сіль. Влити 3,5 скл води та викласти пасту. Готувати до готовності пасти. Покласти сухарі. Якщо соус стане густим,додати воду. Всипати решту пармезану та баклажани. Викласти моцарелу та присипати сухарями. Можна пропекти страву 5-10 хв.
Смакуйте.
Немає коментарів:
Дописати коментар