22.09.16

Ікра кабачкова


2 кг кабачка
3-4 цибулини
8 морквин
3-4 зубчика часнику
3-4 ст.л томатної пасти
рослина оліясіль, перець
2 ст.л оцту столового 9%

Кабачки нарізати кубиками та тушкувати у невеликій кількості масла під кришкою. З цибулі та моркви зробити засмажку. Перемішати овочі, посолити, поперчити. Поставити на тихий вогонь на 50 хвилин, помішуючи. Додати часник, томатну пасту та потримати на вогні ще 10 хвилин. Подрібнити масу у комбайні, додати оцет та дати по кипіти на тихому вогні ще хвилини 3-4. Розлити по стерилізованим банкам та закрити стерилізованими кришками.

Смакуйте. 

Немає коментарів: