1. Печериці з морквою.
300г свіжих печериць
2 морквини
1 корінь петрушки
1 цибулина
1ст. л рослинного масла
1ст. л борошна
зелень петрушки
перець
сіль
Печериці очистити, помити і нарізати тонкими шматочками. Очищену цибулину нарізати кубиками і обсмажити в олії на пательні.
Додайте гриби і смажте до золотистого кольору.
Моркву і петрушку очистіть, помийте, наріжте кружечками і висипте в каструлю. Залийте 2 ск холодної води, доведіть до кипіння.
Додайте підсмажені до золотистого кольору печериці та цибулю. Тушкуйте на невеликому вогні до тих пір паки всі інгредієнти не стануть м'якими, посоліть, поперчіть за смаком. Підливу заправте борошном, розведеної в 1/3 ск холодної води. Доведіть до кипіння.
Посипте дрібно нарізаною зеленню петрушки і подавайте з будь-яким гарніром або печеним м'ясом.
Немає коментарів:
Дописати коментар