1 морква
1 маленьке цукіні
1 / 2 качана цвітної капусти
350мл овочевого бульйону
фрикадельки ( фарш , яйця , цибуля , приправа)
25 гм дрібних макаронних виробів
сіль
зелень
Моркву та цукіні вимити і очистити. Розрізати овочі на четвертинки і нашаткувати дрібними шматочками. Цвітну капусту вимити і розділити на суцвіття.
Овочевий бульйон довести до кипіння. Покласти туди овочі і варити 10хв . Фрикадельки опустити в бульйон і варити ще 10 хв на середньому вогні. Макаронні вироби відварити окремо .
Макаронні вироби додати в суп. При подачі його можна прикрасити зеленню.
Овочевий суп з фаршем
500 г яловичого фаршу
300 г кабачка
300 г баклажанів
250 г капусти
300 г помідорів
300 г сельдерея
150 г моркви
150 г цибулі
зелень
сіль, перець
Злегка обсмажити цибулю кубиками. Додати терту моркву. Далі баклажани кубиками. Далі кабачки кубиками, тушкувати 5 хв. Додати капусту соломкою, мілко порізаний сельдерей, помідори кубиками, тушкувати 5 хв. Залити 2,5 л води, довести до кипіння, посолити, поперчити. Додати мілкі кульки фаршу. Варити 15 хв, додати зелень.
Смакуйте 

Немає коментарів:
Дописати коментар