29.03.14

Овочевий гуляш


500г різних грибів 
1 солодкий болгарський перець 
1/2 головки цвітної капусти 
2 цибулини 
1ст. л рослинного масла 
1 ст. л вершкового масла 
свіжа зелень 
перець 
сіль 

Гриби очистіть, ретельно вимийте і підсушіть. Потім обсмажте їх на сковороді в рослинному і вершковому маслі на маленькому вогні. 

Додайте нарізану кільцями цибулю. Смажте на маленькому вогні ще 10 хв і перекладіть в глибоку каструлю. 



Болгарський перець наріжте і злегка підсмажте.


Цвітну капусту розділіть на суцвіття і відварить у підсоленій воді до напівготовності. 


Додайте овочі до грибів і тушкуйте під закритою кришкою близько 30 хв. 


Незадовго до кінця приготування приправте за смаком і засипте подрібненою зеленню.


Смакуйте 

Немає коментарів: