30.03.14

Закуска з кабачка


1. Кабачки з сиром 

кабачки 
сіль 
рослинне масло 
яйце 
борошно 
сир 
часник 
зелень 

Нарізати кабачки кружальцями і посолити. Яйце збити з борошном та невеликою кількістю води до консистенції рідкої сметани. Вмочити кабачки в кляр та підсмажити на олії. Сир змішати з подрібненою зеленню та часником. Якщо суміш буде сухувата, можна додати трохи сметани. На кожен кружечок кабачка покласти сир. Покрити сир кружечками з кабачка.



2. Підсмажені кабачки намастити майонезом з зеленю та часником. Зверху викласти кружечки помідор і знову кабачок.


3. Кабачок нарізати кружальцями, обваляти у борошні та підсмажити. Йогурт перемішати з подрібненим часником та кропом. Змастити кабачки.



4. Кабачки з грибами

200 г кабачків
100 г грибів
100 г помідор
борошно
сметана
зелень

Кабачки на різати кружечками, обваляти у борошні, обсмажити. Гриби та помідори обсмажити та викласти на кабачки. Полити сметаною та посипати зеленню.

 

Смакуйте.

Немає коментарів: