1. Кабачки з сиром
кабачки
сіль
рослинне масло
яйце
борошно
сир
часник
зелень
Нарізати кабачки кружальцями і посолити. Яйце збити з борошном та невеликою кількістю води до консистенції рідкої сметани. Вмочити кабачки в кляр та підсмажити на олії. Сир змішати з подрібненою зеленню та часником. Якщо суміш буде сухувата, можна додати трохи сметани. На кожен кружечок кабачка покласти сир. Покрити сир кружечками з кабачка.
2. Підсмажені кабачки намастити майонезом з зеленю та часником. Зверху викласти кружечки помідор і знову кабачок.
3. Кабачок нарізати кружальцями, обваляти у борошні та підсмажити. Йогурт перемішати з подрібненим часником та кропом. Змастити кабачки.
200 г кабачків
100 г грибів
100 г помідор
борошно
сметана
зелень
Кабачки на різати кружечками, обваляти у борошні, обсмажити. Гриби та помідори обсмажити та викласти на кабачки. Полити сметаною та посипати зеленню.
Смакуйте.
Немає коментарів:
Дописати коментар