0,5 л сметани
3ст. л желатину
2скл цукру
1кг домашнього сиру
по 1 ківі, банану, персику, шматочок дині (фрукти можна брати будь-які і в будь-якій кількості, у мене їх було небагато)
100г тертого шоколаду
З'єднайте желатин зі сметаною і залиште на дві години. Потім поставте на маленький вогонь, і не доводячи до кипіння, всипте 1скл цукру і перемішайте. Зніміть з плити. Додайте збитий з цукром, що залишився, сир і ще раз збийте. Викладіть шарами сирно-сметану масу і нарізані часточками фрукти. Верхній шар сирна маса. Посипте шоколадом. Охолодіть протягом години і подавайте на стіл.

Також для торта можна виготовити цікавий корж. У цей раз я перевертала торт, тому поверх сиру я виклала горіхи та тертий шоколад. Можна додати фрукти. Залити соком з розведеним желатином. Дати застигнути та перевернути готовий торт.
В якості коржа можна використовувати перетерти житні сухарі з сухофруктами. На склянку сухарів 1,5 скл сухофруктів.
Або перекрутити фініки чи родзинки з будь-якими горіхами. Такий корж слід утрамбувати на дні форми.
500 г сиру
500 г йогурта
1 кг 250 г ягід
2 вафельних коржа
зернятка соняшника
2,5 пакета желатину
1 скл цукру
1-2 скл будь-якого соку
1 кг ягід відваріть та додайте 1/2 цукру (решта ягід, якщо бажаєте, піде на прикрашання). Всипте 1/2 желатину та перемішайте. Сир змішайте з йогуртом.. Решту желатину також розділіть на 2 частини. 1 частину розчиніть у невеликій кількості води та додайте до сиру разом з цукром. На дно форми викладіть 2 коржі. Зверху вилийте ягідну масу та дайте їй застигнути. Далі викладіть сирну масу. Решту желатину розведіть у соці. Залийте сирну масу та дайте застигнути. Прикрасьте готовий торт зернятками та ягідками.

Немає коментарів:
Дописати коментар