1. Млинці з картоплі і сиру
2ст. л родзинок
500г картоплі
100г борошна
2 яйця
терта цедра половинки лимона
250г творожного сиру
сіль
рослинне масло
Розмочити родзинки в гарячій воді. Зварену в "мундирі" картоплю почистити і натерти на дрібній тертці або пропустити через м'ясорубку. Змішати картоплю, борошно, яйця, лимонну цедру, сир, віджатий родзинки. Тісто приправити сіллю.
Присипати руки борошном і зформувати з тіста млинчики. Обсмажити з обох сторін.
2. З грибами
200 г грибів
400 г картоплі
морква
2 цибулини
2 яйця
зелень, перець, сіль, борошно
Картопля, відварити, очистити і пропустити через сито. Гриби відварити. Моркву натерти і тушкувати у невеликій кількості води і рослинного масла. Цибулю дрібно порізати. Всі компоненти змішати. Додати трохи борошна. Смажимо або печемо млинці.
2 великі картоплини
250-300 г печериць
1 велика цибулина
шматочок черствого хлібу
1/2 скл молока
3 яйця
сухарі для паніровки
перець, зубчик часнику, сіль, рослинна олія
Хліб замочити в молоці. Картоплю відварити і натерти на мілкій тертці разом з цибулькою, додати нарізанні мілко гриби, хліб та жовтки. Приправити, додати часник. Сформувати млинці, обваляти в сухарях та обмочити в білках. Смажити або запекти.
Немає коментарів:
Дописати коментар