03.04.14

Грибні млинці

200 г грибів 
400 г картоплі 
морква 
2 цибулини 
2 яйця 
зелень, перець, сіль, борошно 

Картопля, відварити, очистити і пропустити через сито. Гриби відварити. Моркву натерти і тушкувати у невеликій кількості води і рослинного масла. Цибулю дрібно порізати. Всі компоненти змішати. Додати трохи борошна.



Смажемо обо печем млинці


 Мешенки

2 великі картоплини
250-300 г печериць
1 велика цибулина
шматочок черствого хлібу
1/2 скл молока
3 яйця
сухарі для паніровки
перець, зубчик часнику, сіль, рослинна олія

Хліб замочити в молоці. Картоплю відварити і натерти на мілкій тертці разом з цибулькою, додати нарізанні мілко гриби, хліб та жовтки. Приправити, додати часник. Сформувати млинці, обваляти в сухарях та обмочити в білках. Смажити або запекти.



Смакуйте

Немає коментарів: