350-400 г борошна
150 г твердого сиру
2 яйця
150 г вершкового масла
сіль, кмин, мак, кунжут за смаком
Розтерти масло з борошном та сіллю. Додати яйця, тертий сир та замісити тісто. З тіста сформувати 3 ковбаски
та обваляти їх у кунжуті, маці чи кмині.
Загорнути ковбаски у плівку та поставити на годину у холодильник. Розрізати ковбаски на маленькі печенюшку
та пекти їх 15-20 хв. при 200 градусах.
220 г твердого сиру
4 ст.л вершкового масла
1 скл борошна
сіль
2 ст.л води
Тертий твердий сир, масло та борошно перетерти у крихту. Влити воду та сформувати тісто. Загорніть тісто у харчову плівку та поставте на 20 хв у холодильник. Сформуйте печиво та печіть 15 хв при 180 градусах.
1 скл тертого твердого сиру
1,5 скл борошна
80 г вершкового масла
4 ст.л молока
сіль
цедра 1-го лимона
кмин, кунжут по бажанню
Сир з'єднати з маслом. Покласти кмин, кунжут, сіль, молоко, цедру. Додати борошно та замісити еластичне тісто. Розкатати пласт товщиною 0,5 см та нарізати смужки, скрутити. Пекти 15 хв при 180 градусах.
100-110 г борошна
яйце
50 г м'якого вершкового масла
сіль, перець
2 ст.л молока
начинка ( наприклад: оливки, солений огірок)
Мілко ріжемо начинку, тремо сир. Усі інгредієнти змішуємо та замішуємо тісто. Загорнути тісто у харчову плівку та поставити на 20-30 хв до холодильника. Формуємо печиво та печемо 10-20 хв при 200 градусах.
Смакуйте

Немає коментарів:
Дописати коментар