1скл вівсяних пластівців
1скл манки
500мл кефіру або йогурт, кисляк
3 яйця
2ст. л цукру
1/2ч. л соди
1/2ч. л солі
3ст. л рослинного масла
Змішати кефір і крупи і залишити на 2 години. Яйця збиваємо, додаємо в миску. Додаємо сіль, соду, цукор, рослинну олію і смажимо млинці або печемо в духовці.
Бананові панкейки
2 банана
1 яйце
сіль
200 г молока
борошно
Яйце з сіллю збиваємо. Додаємо бананове пюре і молоко, борошно. Тісто має бути консистенції густої сметани. Смажимо.
200 г кефіру
1 ч. л цукру
сіль
1 ч. л рослинного масла
1 ч. л соди
100 г борошна
Шоколадні оладки
175 г борошна
3 ст. л какао
3 ст. л цукрової пудри
сіль
2 яйця
250 мл молока
1 ст. л розтопленого вершкового масла або рослинного
Змішати сухі інгредієнти. Додати "мокрі". Збити і смажити.
З сиром
1/2 скл сиру
1/2 скл вівсяних пластівців
2 яйця
кориця
цукор
З пластівців зробити борошно в кавомолці. З'єднати всі інгредієнти і смажити.
Такі оладки будуть чудово смакувати і без цукру.
Є інший варіант.
200-250 г сиру
банан
З банана зробити пюре, змішати його з сиром. Ложкою викласти масу на деко, формуючи оладки. Пекти 15-20 хв.
400 мл кефіру
яйце
150 г сиру
сіль, цукор, сода
борошно
3-4 яблука
3 ст. л цукру
сода
2 яйця
борошно
сіль, рослинна олія
Зрізаємо шкірку з яблук і натираємо. Додаємо яйця, соду, цукор, борошно. Смажимо.
Млинці - суфле
1 скл борошна
1 скл йогурта
6 яєць
Відокремити білки від жовтків. Жовтки збити у густу масу. Додати борошно, йогурт та збиті до густої піни білки. Смажити з обох сторін.
Вівсяні оладки
1-2 порізаних яблука
300 г вівсяної каші
2 яйця
3 ст.л борошна
2 ст.л цукру
сіль
125 г борошна
125 г крохмалю
125 г вершкового масла
3 яйця
175 г цукру
сіль
Масло кімнатної температури розтерти з цукром. Додати яйця, борошно, крохмаль. Дати тісту відпочити 30 хвилин. Смажити.
Смакуйте.
Немає коментарів:
Дописати коментар