21.04.14

Солодкі оладки

Манно - вівсяні млинчики 

1скл вівсяних пластівців 
1скл манки 
500мл кефіру або йогурт, кисляк 
3 яйця 
2ст. л цукру 
1/2ч. л соди 
1/2ч. л солі 
3ст. л рослинного масла 

Змішати кефір і крупи і залишити на 2 години. Яйця збиваємо, додаємо в миску. Додаємо сіль, соду, цукор, рослинну олію і смажимо млинці або печемо в духовці.



Бананові панкейки 

2 банана 
1 яйце 
сіль 
200 г молока 
борошно 

Яйце з сіллю збиваємо. Додаємо бананове пюре і молоко, борошно. Тісто має бути консистенції густої сметани. Смажимо.




Пшеничні оладки без яєць 

200 г кефіру 
1 ч. л цукру 
сіль 
1 ч. л рослинного масла 
1 ч. л соди 
100 г борошна 

Все змішуємо і смажимо. 



 Шоколадні оладки 

175 г борошна 
3 ст. л какао 
3 ст. л цукрової пудри 
сіль 
2 яйця 
250 мл молока 
1 ст. л розтопленого вершкового масла або рослинного 

Змішати сухі інгредієнти. Додати "мокрі". Збити і смажити.



Можна додати трохи соди і зробити оладки пишніше.



 З сиром 

1/2 скл сиру 
1/2 скл вівсяних пластівців 
2 яйця 
кориця 
цукор 

З пластівців зробити борошно в кавомолці. З'єднати всі інгредієнти і смажити.



Такі оладки будуть чудово смакувати і без цукру.

 
Є інший варіант. 

200-250 г сиру 
банан 

З банана зробити пюре, змішати його з сиром. Ложкою викласти масу на деко, формуючи оладки. Пекти 15-20 хв.



400 мл кефіру
яйце
150 г сиру
сіль, цукор, сода
борошно


Яблучні оладки 

3-4 яблука 
3 ст. л цукру 
сода 
2 яйця 
борошно 
сіль, рослинна олія 

Зрізаємо шкірку з яблук і натираємо. Додаємо яйця, соду, цукор, борошно. Смажимо.



 Млинці - суфле

1 скл борошна
1 скл йогурта
6 яєць

Відокремити білки від жовтків. Жовтки збити у густу масу. Додати борошно, йогурт та збиті до густої піни білки. Смажити з обох сторін.



 Вівсяні оладки

1-2 порізаних яблука
300 г вівсяної каші
2 яйця
3 ст.л борошна
2 ст.л цукру
сіль


Оладки - вафлі

125 г борошна
125 г крохмалю
125 г вершкового масла
3 яйця
175 г цукру
сіль

Масло кімнатної температури розтерти з цукром. Додати яйця, борошно, крохмаль. Дати тісту відпочити 30 хвилин. Смажити.

  
Смакуйте.

Немає коментарів: