22.04.14

Памадка


Горіхова памадка

225 г подрібненого мигдалю
300 г цукру
375 мл молока

Змішуємо всі інгредієнти та ставимо на середній вогонь. Помішуючи, варимо 15 хв, збавляємо вогонь. Коли маса загусне та почне відставати від дна каструлі, помадка готова.

Вершкова памадка

100 мл жирних вершків
150 г цукрової пудри
50 г сгущеного молока
 40 г горіхів

Поєднати у каструлі вершки, цукрову пудру та сгущене молоко. Поставити на слабкий вогонь та, постійно помішуючи, довести до кипіння. Далі на слабкому вогні уварити. Готовність можна перевірити з допомогою холодної води. Для цього капнути у воду масу. Кулька повинна бути щільною та еластичною. По часу це займе 15-20 хв. У гарячу памадку всипати горіхи. Вилити масу у змащену форму.Дати повністю вистигнути.

Смакуйте 




Немає коментарів: