03.04.14

Фаршировані кабачки

1. М'ясом 

1кг кабачків 
650г м'яса 
2ст. л рису 
11/2 цибулини 
1ст. л сухарів панірувальних 
2ст. л вершкового масла 

Кабачки розрізати навпіл, а потім на 4 частини, видалити серцевину і відварити в підсоленій воді. 


Приготувати начинку. М'ясо пропустити через м'ясорубку. Додати відварений рис, підсмажену цибулю, сіль і все добре перемішати.


Розкласти кабачки на деку.


Наповнити їх начинкою. Зверху посипати сухарями, збризнути маслом і запікати в духовці.


До кабачків можна подати будь-який соус.


2. Кашею 

1 скл пшона 
3 зуб часнику 
1 цибулина 
1 перець солодкий 
кабачок 
рослинне масло 
200 г печериць 
50 г сиру 
сіль, перець 

Пшоно зварити. З цибулі, перцю та грибів зробити зажарку і змішати з готовою кашею. Начинити цим половинки кабачків, посипати сиром і запекти.



3. З сиром 

500 г сиру змішати з 2-ма подрібненими зубчиками часнику, 100 г тертого сиру, подрібненою зеленню, сіллю. Наповнити кабачки. Пекти 30-35 хвилин при 180 градусах.



Смакуйте 

Немає коментарів: