1. М'ясом
1кг кабачків
650г м'яса
2ст. л рису
11/2 цибулини
1ст. л сухарів панірувальних
2ст. л вершкового масла
Кабачки розрізати навпіл, а потім на 4 частини, видалити серцевину і відварити в підсоленій воді.
Приготувати начинку. М'ясо пропустити через м'ясорубку. Додати відварений рис, підсмажену цибулю, сіль і все добре перемішати.
Розкласти кабачки на деку.
Наповнити їх начинкою. Зверху посипати сухарями, збризнути маслом і запікати в духовці.
До кабачків можна подати будь-який соус.
2. Кашею
1 скл пшона
3 зуб часнику
1 цибулина
1 перець солодкий
кабачок
рослинне масло
200 г печериць
50 г сиру
сіль, перець
Пшоно зварити. З цибулі, перцю та грибів зробити зажарку і змішати з готовою кашею. Начинити цим половинки кабачків, посипати сиром і запекти.
3. З сиром
500 г сиру змішати з 2-ма подрібненими зубчиками часнику, 100 г тертого сиру, подрібненою зеленню, сіллю. Наповнити кабачки. Пекти 30-35 хвилин при 180 градусах.
Смакуйте

Немає коментарів:
Дописати коментар