16.04.14

Овочі, підсмажені у тісті

Традиційно так підсмажують кабачки.

1кг кабачків 
1скл борошна 
3/4скл молока 
2 яйця 

Кабачки нарізують великими шматочками і варять.

Готують тісто. До просіяного борошна додають частину молока, жовтки, сіль, замішують, розводять молоком до консистенції густої сметани і додають збиті білки.

                           

Кабачки занурюють у рідке тісто і смажать. 



Але смажити у тісто можна будь-якими овочами: баклажанами, перцем, помідорами та інше. Тісто можна робити на воді та без яєць. Просто змішати воду та борошно.



Також у клярі гарно звучить тертий сир.


Є ще одна гарна ідея як збагатити цю просту страву. Шматочки кабачків варених чи сирих, на ваш розсуд, скріпити паштетом та занурити у тісто. Смажити з обох сторін.



Смакуйте 

Немає коментарів: