Традиційно так підсмажують кабачки.
1кг кабачків
1скл борошна
3/4скл молока
2 яйця
Кабачки нарізують великими шматочками і варять.
Готують тісто. До просіяного борошна додають частину молока, жовтки, сіль, замішують, розводять молоком до консистенції густої сметани і додають збиті білки.

Кабачки занурюють у рідке тісто і смажать.
Але смажити у тісто можна будь-якими овочами: баклажанами, перцем, помідорами та інше. Тісто можна робити на воді та без яєць. Просто змішати воду та борошно.
Є ще одна гарна ідея як збагатити цю просту страву. Шматочки кабачків варених чи сирих, на ваш розсуд, скріпити паштетом та занурити у тісто. Смажити з обох сторін.
Смакуйте
1кг кабачків
1скл борошна
3/4скл молока
2 яйця
Кабачки нарізують великими шматочками і варять.

Кабачки занурюють у рідке тісто і смажать.
Але смажити у тісто можна будь-якими овочами: баклажанами, перцем, помідорами та інше. Тісто можна робити на воді та без яєць. Просто змішати воду та борошно.
Також у клярі гарно звучить тертий сир.
Смакуйте

Немає коментарів:
Дописати коментар