04.04.14

Булочки з ароматною начинкою

                                   


3 ст.л закваски
2 ст.л оливкової олії
500 г борошна
2 ст. меду
200 мл води

Для начинки: пучок петрушки
                        2 зуб. часнику
                        60 г вершкового масла
                       
Розвести закваску у невеликій кількості гарячої води. Залишити на 10 хв.



 Додати решту води, мед. Частинами додати борошно, оливкове масло, сіль. Вимішати еластичне тісто.


Викласти тісто у промаслений посуд та, накривши, лишити на 30-40 хв. Зелень та часник подрібнити, змішати з маслом. 


В якості начинки можна використовувати шматочки сиру.


Сформувати пиріжки. Залишити їх, накривши, на 30 хв.


Пекти 15 хв. при 180 градусах.


Смакуйте 

Немає коментарів: