3 ст.л закваски
2 ст.л оливкової олії
500 г борошна
2 ст. меду
200 мл води
Для начинки: пучок петрушки
2 зуб. часнику
60 г вершкового масла
Розвести закваску у невеликій кількості гарячої води. Залишити на 10 хв.
Додати решту води, мед. Частинами додати борошно, оливкове масло, сіль. Вимішати еластичне тісто.
Викласти тісто у промаслений посуд та, накривши, лишити на 30-40 хв. Зелень та часник подрібнити, змішати з маслом.
В якості начинки можна використовувати шматочки сиру.
Сформувати пиріжки. Залишити їх, накривши, на 30 хв.
Пекти 15 хв. при 180 градусах.
Смакуйте 

Немає коментарів:
Дописати коментар