30.04.14

Куряча ковбаса


Варена ковбаса

М'ясо куряче 500г 
яйце сире 1 шт 
сметана 1 ст. л 
молоко 100г 
манка 100г 
сіль 

М'ясо дуже дрібно перемолоти в комбайні.


Додати яйце, сметану, молоко, манку і дати постояти 10 хв.

                            

Викладаємо в рукав для запікання, формуючи ковбасу. Звертаємо, затягуємо край. Не затягуйте, вона трохи збільшитися в об'ємі.

                            

Варимо на пару 1 -1, 20 години. Щоб вийшов рожевий колір, додайте буряковий сік. Можна додавати приправи і рубане м'ясо шматочками.

                             

Запечена ковбаса

1 кг курячого м'яса
5 зубчиків часнику
сіль, перець
2 ст.л майонезу
15 г желатину

М'ясо подрібнити на кубики. Додати спеції, часник, майонез, желатин. Викласти фарш у фольгу чи рукав для запікання та сформувати ковбасу. Пекти годину при 180 градусах. Дати охолонути та на ніч поставити у холодильник.

Смакуйте

Немає коментарів: