Варена ковбаса
М'ясо куряче 500г
яйце сире 1 шт
сметана 1 ст. л
молоко 100г
манка 100г
сіль
М'ясо дуже дрібно перемолоти в комбайні.


Варимо на пару 1 -1, 20 години. Щоб вийшов рожевий колір, додайте буряковий сік. Можна додавати приправи і рубане м'ясо шматочками.

Запечена ковбаса
1 кг курячого м'яса
5 зубчиків часнику
сіль, перець
2 ст.л майонезу
15 г желатину
М'ясо подрібнити на кубики. Додати спеції, часник, майонез, желатин. Викласти фарш у фольгу чи рукав для запікання та сформувати ковбасу. Пекти годину при 180 градусах. Дати охолонути та на ніч поставити у холодильник.
Смакуйте

Немає коментарів:
Дописати коментар