21.05.14

Печінковий паштет


500г печінки 
100г сала 
100г вершкового масла 
1 морква 
1 цибулина 
зелень 
сіль 
перець 

Печінку нарізати невеликими скибочками, цибулю і сало - кубиками, моркву натерти на крупній тертці, зелень дрібно посікти. Все це обсмажити. Посолити, поперчити. 



Завантажити в чашу комбайна, додати масло.

                            

І гарненько подрібнити. 

                            

Можна додати тертий сир. Він  дає свою смачну нотку, тільки паштет тоді потрібно теплим подрібнювати, що б сир трохи підплавився. Згорнути його батоном, а зверху змастити сумішшю з ложки сметани, вершкового масла та гірчиці.



Смакуйте 

Немає коментарів: