Готуємо тонкі млинці. Загортаємо несолодку чи солодку начинку.
1. Налисникові солодкі рулетики
ягоди
сметана
цукор.
На готові налисики кладемо ягоди і збиту з цукром сметану.
Звертаємо рулетиком.

Розрізаємо

Начинкою може слугувати варення.
.jpg)
2. Налисники з яблуками.
Для налисників використовують млинці підсмажені з одного боку. На підсмажену сторону кладуть начинку, натерті віджаті яблука з цукром, загортають і смажать на вершковому маслі.
Можна в соковиту начинку додавати ложку панірувальних сухарів. Вони трохи вбирають сік. І звичайно корицю, якщо хтось любить.
3. Налисники з суницею.
Для начинки 300 г сиру, 1 скл сметани, 1/2 скл цукру, 1 скл суниці
Сир, цукор і сметану ретельно перетерти. Змастити таким кремом млинчик, покласти суничку і загорнути рулет, порізати.
4. Налисники з кремом.
Потрібні тонкі налисники і будь-який улюблений крем.


5. Лимонні налисники
Коли будете пекти млинці покладіть в тісто сік і цедру одного лимона, а для начинки використовуйте сир з цукром, сметаною і родзинками.
Чи змішайте сир з лимонним кремом.
6. З сиром та персиками.
Сир поєднайте зі сметаною та цукром. Рівномірно нанесіть на млинець, викладіть шматочки персика та загорніть рулет.

Немає коментарів:
Дописати коментар