1. 300г печінки
3 морквини
3 цибулини
3 маринованих огірка
1 банка консервованої кукурудзи
3ч. л соняшникової олії
10 ч. л майонезу
Моркву натерти на тертці або нарізати брусками, цибулю нарізати кубиками, обсмажити.
Печінку нарізати і тушкувати у воді.
Огірки нарізати кубиками. Все змішати.
2. З буряком
100 вареної печінки
буряк
цибулина
зуб. часнику
майонез
Цибулю кільцями підсмажити. Печінка порізати соломкою. Буряк варений натерти. Часник пропустити через прес. Заправити майонезом.
3. Салат шарами "Печінки"
350 г печінки
мариновані огірки
4-5 яєць
4 морквини
4 цибулини
Печінку відварити та порізати соломкою. Огірки нарізати кубиками. Моркву відварити та натерти. Цибулю підсмажити. У варених яєць відокремити білки та натерти на мілкій тертці. Викладаємо шарами. 1 - 1/2 порції печінки з майонезом. 2 - 1/2 порції цибулі. 3 - 1/2 порції огірків. 4 - морква з майонезом. 5 - білки з майонезом. 6 - решту печінки з майонезом. 7 - цибуля. 8 - огірки. 9 - верх присипати жовтки.
Смакуйте

Немає коментарів:
Дописати коментар