12.05.14

Салати з печінкою


1. 300г печінки 
3 морквини 
3 цибулини 
3 маринованих огірка 
1 банка консервованої кукурудзи 
3ч. л соняшникової олії 

Моркву натерти на тертці або нарізати брусками, цибулю нарізати кубиками, обсмажити.



Печінку нарізати і тушкувати у воді.



Огірки нарізати кубиками. Все змішати.



2. З буряком 

100 вареної печінки 
буряк 
цибулина 
зуб. часнику 
майонез 

Цибулю кільцями підсмажити. Печінка порізати соломкою. Буряк варений натерти. Часник пропустити через прес. Заправити майонезом.



3. Салат шарами "Печінки"

350 г печінки
мариновані огірки
4-5 яєць
4 морквини
4 цибулини

Печінку відварити та порізати соломкою. Огірки нарізати кубиками. Моркву відварити та натерти. Цибулю підсмажити. У варених яєць відокремити білки та натерти на мілкій тертці. Викладаємо шарами. 1 - 1/2 порції печінки з майонезом. 2 - 1/2 порції цибулі. 3 - 1/2 порції огірків. 4 - морква з майонезом. 5 - білки з майонезом. 6 - решту печінки з майонезом. 7 - цибуля. 8 - огірки. 9 - верх присипати жовтки.

 
Смакуйте  

Немає коментарів: