18.05.14

Морозиво на кисло-молочці


2 лимона
1 л кисляку
500 г цукрової пудри

З лимона зняти цедру та вижати сік. Змішати з кисляком та пудрою. Розлити по формам та заморозити.


400 г натурального йогрта
300 г малини або іншої ягоди
2-3 скл цукру або за смаком
1 ч.л лимонного соку

Ягідки розімніть разом  з цукром. Протерти пюре через сито аби відділити кісточки. Додати лимонний сік та йогурт. Викласти масу у форми та заморозити.


банан
150 г йогурту
1 ч.л какао
1/4 ч.л розчинної кави
жменька ягід

Усе крім ягід збити бленедером. Всипати ягоди, розкласти по формам. Заморозити.


Смакуйте.


Немає коментарів: