1. Картопляний
Картопля
сир твердий
лук
морква
сіль
перець
Картоплю відварити. Від співвідношення води і картоплі залежатиме густина супу.
Потовкти картоплю в цій же воді. Не знімати з вогню.

Приготувати зажарку. Дрібно порізану цибулю, натерті на тертці моркву і твердий сир підсмажити на олії.

Відправляємо зажарку в суп. Солимо, перчимо.

2. Густий томатний суп з сиром.
5 помідор
350 г адигейського сиру
2 ст. л сметани
1/2 банка горошку
сіль
цукор
масло
0,5 ч. л каррі
0,5 ч. л коріандру
перець
З помідор зняти шкірку, порізати скибочками. Обсмажити спеції в олії, додати помідори, сіль, цукор і тушкувати на середньому вогні до готовності. Додати сир кубиками, горошок, сметану, довести до кипіння і зняти з вогню.
3. На томатному соці.
1 л соку
зубчик часнику
базилік
твердий сир
Соку дати закипіти, додати подрібнений часник, тертий сир і базилік. Можна подавати з сухариками.
4. Із сиром
1-1,5 води
морква
2-3 картоплини
100-150 г кореня селери
топінамбур
200 г твердого сиру
5-6 печериць
1-2 зубчики часнику
Морква, картопля, корінь селери, топінамбур натерти на тертці, додати в каструлю з водою, довести до кипіння, зменшити вогонь і варити 5 хв. Ввести сир кубиками і варити ще 10 хв, Гриби обсмажити, додати в суп і варити ще 7 хв. Наприкінці видавити часник і посипати зеленню.
Смакуйте

Немає коментарів:
Дописати коментар