18.05.14

Сирний суп


1. Картопляний 

Картопля 
сир твердий 
лук 
морква 
сіль 
перець 

Картоплю відварити. Від співвідношення води і картоплі залежатиме густина супу.


Потовкти картоплю в цій же воді. Не знімати з вогню. 

                           

Приготувати зажарку. Дрібно порізану цибулю, натерті на тертці моркву і твердий сир підсмажити на олії. 

                         

Відправляємо зажарку в суп. Солимо, перчимо.

                         

2. Густий томатний суп з сиром. 

5 помідор 
350 г адигейського сиру 
2 ст. л сметани 
1/2 банка горошку 
сіль 
цукор 
масло 
0,5 ч. л каррі 
0,5 ч. л коріандру 
перець 

З помідор зняти шкірку, порізати скибочками. Обсмажити спеції в олії, додати помідори, сіль, цукор і тушкувати на середньому вогні до готовності. Додати сир кубиками, горошок, сметану, довести до кипіння і зняти з вогню.



3. На томатному соці. 

1 л соку 
зубчик часнику 
базилік 
твердий сир 

Соку дати закипіти, додати подрібнений часник, тертий сир і базилік. Можна подавати з сухариками.



4. Із сиром 

1-1,5 води 
морква 
2-3 картоплини 
100-150 г кореня селери 
топінамбур 
200 г твердого сиру 
5-6 печериць 
1-2 зубчики часнику 

Морква, картопля, корінь селери, топінамбур натерти на тертці, додати в каструлю з водою, довести до кипіння, зменшити вогонь і варити 5 хв. Ввести сир кубиками і варити ще 10 хв, Гриби обсмажити, додати в суп і варити ще 7 хв. Наприкінці видавити часник і посипати зеленню. 



Смакуйте  

Немає коментарів: