З грибами
100г цибулі
0,5 кг білокачанної капусти
яйця 3 шт
200г печериць (я беру будь які є)
рослинне масло
50мл молока
Цибулю і гриби обсмажити в глибокій сковороді.

Посолити, поперчити, остудити. Форму змастити олією, викласти капусту і залити заливкою.

Заливка: яйця збити з молоком.

Пекти до готовності.
З горошком
Тісто: 100 г кефіру, 2 яйця, сіль, цукор, сода, 3 ст.л борошна, куркума, перець
Начинка: 200 г капусти, 100 г твердого сиру, 100 г зеленого горошку, 2 зубчика часнику, сіль
Збити інгредієнти для тіста. Додати нашатковану капусту, мілко порізаний часник, сир кубиками. Викласти у змащену форму. Пекти 30-40 хв при 180 градусах.
Смакуйте

Немає коментарів:
Дописати коментар