23.05.14

Капустна запікана


З грибами

100г цибулі 
0,5 кг білокачанної капусти 
яйця 3 шт 
200г печериць (я беру будь які є) 
рослинне масло 
50мл молока 

Цибулю і гриби обсмажити в глибокій сковороді.


Потім додати нашатковану капусту і разом обсмажити.

                           

Посолити, поперчити, остудити. Форму змастити олією, викласти капусту і залити заливкою.

                          

Заливка: яйця збити з молоком.

                         

Пекти до готовності.


З горошком

Тісто: 100 г кефіру, 2 яйця, сіль, цукор, сода, 3 ст.л борошна, куркума, перець

Начинка: 200 г капусти, 100 г твердого сиру, 100 г зеленого горошку, 2 зубчика часнику, сіль

Збити інгредієнти для тіста. Додати нашатковану капусту, мілко порізаний часник, сир кубиками. Викласти у змащену форму. Пекти 30-40 хв при 180 градусах.

 
Смакуйте  

Немає коментарів: