24.05.14

Вегітаріанські колдуни


2 ст. л борошна 
2ст. л рослинного масла 
12 картоплин 
1скл сметани 
сіль 
перець 

40г грибів 
лук 
2 ст. л рослинного малий 

Картоплю очистити і натерти на тертці, сік віджати.


Соку дати настоятися, процідити і крохмаль, що відстоявся, додати в тісто. Посолити, поперчити.

                           

З отриманої маси сформувати маленькі коржики, на які викласти грибний фарш. Защіпнути краї, сформувати пиріжечки і обваляти їх в борошні. Смажити на олії до рум'яної скоринки. Скласти колдуни у форму залити сметаною.

                          

Поставити у духовку на 30-40 хв. 

                         

Приготування фаршу. Цибулю і гриби дрібно нарізати і обсмажити на олії. Подавати колдуни гарячими.

                        

Смакуйте 

Немає коментарів: