2 ст. л борошна
2ст. л рослинного масла
12 картоплин
1скл сметани
сіль
перець
40г грибів
лук
2 ст. л рослинного малий
Картоплю очистити і натерти на тертці, сік віджати.
Соку дати настоятися, процідити і крохмаль, що відстоявся, додати в тісто. Посолити, поперчити.

З отриманої маси сформувати маленькі коржики, на які викласти грибний фарш. Защіпнути краї, сформувати пиріжечки і обваляти їх в борошні. Смажити на олії до рум'яної скоринки. Скласти колдуни у форму залити сметаною.

Поставити у духовку на 30-40 хв.

Приготування фаршу. Цибулю і гриби дрібно нарізати і обсмажити на олії. Подавати колдуни гарячими.

Смакуйте

Немає коментарів:
Дописати коментар