Крем-суп з курки
5-6 курячих ніжок
5-6 курячих ніжок
300 г консервованого або свіжого горошку
цибулина
2 картоплини
250 мл вершків
морква
сіль, перець, лавровий лист
Ніжки залити 1,25 л гарячої води та варити 8-10 хв. Картоплю нарізати та додати у бульйон. Варити 20 хв. Вийняти ніжки та відділити м'ясо від кісток. Подрібнити картоплю з м'ясом, повернути їх у бульйон. Додати перець, сіль, лавровий лист та варити ще 7 хв. Горошок подрібнити у блендері. Додати у суп горошок, вершки. Варити 5 хв. Зробити зажарку з цибулі та моркви. Додати в суп та варити ще 3 хв.
З кабачками
З кабачками
1 л курячого бульйону
500 г варених курячих грудок
1 крупно порізана цибуля
2 болгарських перці
2 кабачка
1 скл протертих помідор
2 зуб. часнику
зелень, соль, перець
Обсмажити цибулю, додати часник, перець кубиками, кабачки кубиками та зелень. Влити бульйон, протерті помідори. Довести до кипіння. Додати м'ясо кубиками та варити 5-8 хв.
Смакуйте 

Немає коментарів:
Дописати коментар