Розумне це тістечко тим, що маючи однорідне тісто на вході, виходить корж і крем на виході.
4 яйця
125г масла
500мл теплого молока
115г борошна
150г цукру
1ст. л води
Білки відокремити від жовтків. Жовтки збити з цукром і водою.
Масло розтопити і остудити. Влити в жовтки і збити. Всипати в три прийоми борошно. Ретельно збити. Вилити половину молока, ретельно збити. Потім те що залишилось і знову збити. Білки збити з сіллю до стійких піків.

Акуратно вмішуємо білки рухом знизу вгору.

Нероз'ємну форму змастити маслом і посипати борошном. Влити тісто.

Поставити в нагріту духовку до 175 градусів. Тістечко готове тоді, коли верх зарум'яниться, а середина буде злегка коливатися.

Повністю охолодити, посипати пудрою, нарізати.

Смакуйте

Немає коментарів:
Дописати коментар