30.05.14

Розумне тістечко


Розумне це тістечко тим, що маючи однорідне тісто на вході, виходить корж і крем на виході. 

4 яйця 
125г масла 
500мл теплого молока 
115г борошна 
150г цукру 
1ст. л води 

Білки відокремити від жовтків. Жовтки збити з цукром і водою.


Масло розтопити і остудити. Влити в жовтки і збити. Всипати в три прийоми борошно. Ретельно збити. Вилити половину молока, ретельно збити. Потім те що залишилось і знову збити. Білки збити з сіллю до стійких піків.

                           

Акуратно вмішуємо білки рухом знизу вгору.

                           

Нероз'ємну форму змастити маслом і посипати борошном. Влити тісто.

                          

Поставити в нагріту духовку до 175 градусів. Тістечко готове тоді, коли верх зарум'яниться, а середина буде злегка коливатися.

                         

Повністю охолодити, посипати пудрою, нарізати.

                       

Смакуйте  

Немає коментарів: