400-500г кабачка
1 яйце
3-4 ст. л молока
сіль
зелень
На розігріту сковороду покласти порізані кубиками кабачки і відразу їх посолити. Тушкувати, помішуючи, 7-10 хв. Яйце збити з молоком, та залити, розмішуючи, кабачки. Тримаємо на вогні ще 2-3 хв.

2. Тушковані у сметані
2 кабачка
цибулина
перець
1 скл сметани
часник
сіль
Цибулю підсмажити, додати кабачок, перець. Посолити, додати сметані, часник та тушкувати 15 хв.
3. Угорські кабачки
500-600 г кабачків
2 ріпчасті цибулини
5 ст.л сметани
4 зуб. часнику
1,5 ч.л лимона
зелень, сіль
Кабачки нарізати тонкими смужками. Підсмажити, додати лимонний сік і смажити ще 4-5 хв. Додати мілконарізану цибулю. Далі часник. Далі сіль, сметану, перець, зелень.
2-3 кабачка
3-5 помідорів
борошно
зубчик часнику
сіль, перець, цукор
сухий базилік та орегано
200 г сметани
Кабачки нарізати кружечками, обваляти у борошні. Обсмажити з обох сторін. З помідор зняти шкірку, нарізати кубиками. Часник подрібнити. Обсмажити помідори та часник. Додати кабачки, приправити. Залити сметаною та тушкувати хвилин 10.
5. З лимонним соусом
2 кабачка
оливкова олія
сіль, перець
1 ст.л горіхів
1 ст.л твердого сиру
1 ст.л базиліку
1/2 ст.л гірчиці
1/2 лимона (сік та цедра)
Поєднати оливкову олію, гірчицю, сік та цедру лимона, сіль, перець. Кабачки розрізати вздовж навпіл та обсмажити. Порізати на дрібніші шматки опісля. Залити соусом, посипати горіхами, сиром, зеленню.
Немає коментарів:
Дописати коментар