Тісто1: 200г вершкового масла
2/3скл борошна
Тісто2: 1 яйце
2скл борошна
вода
1/4ч. л оцту (лимонного соку)
щіпка солі
Тісто1. Насипаємо борошно і додаємо холодну порізане на шматки масло. Перетираємо разом.




Складаємо краї до середини і навпіл. Ставимо в холодильник на 30хв.

Дістаємо наше тісто. Акуратно, щоб тісто 1 залишилося в середині, розкатуємо його швом вниз.

Знову складаємо і ставимо в холодильник на 30хв.
Повторюємо цю процедуру від 4 до 6 разів. Тісто готове. Листкове тісто можна заморозити, відходити воно буде приблизно 1,5 години.
Смакуйте

Немає коментарів:
Дописати коментар