тонкий вірменський лаваш
400 г свіжих печериць
цибулина
200 г відварного м'яса
200 г шпинату або іншої зелені
100 г тертого твердого сиру
перець, сіль
Гриби підсмажити, додати цибулю, а згодом м'ясо. Поперчити, посолити. Зелень, це може бути шпинат, зелена цибуля, чи навіть зелень часнику, нарізати та ошпарити, потримавши 2 хв у кип'ятку. Начинку з м'ясом розкласти на лаваші.
Зверху викласти зелень.
Посипати тертим твердим сиром.
Скрутити рулет, зверху змастити топленим маслом.
Запекти 5-7 хв при 200 градусах.
Хрумкий рулет з лаваша.
80 г плавленого сиру
2 тонких лаваша
40 г свіжих помідорів
30 г солених огірків
кінза або інша зелень
листя салата
рослина олія
Помідори та огірки дрібно порізати та змішати з зеленю. Заправити олією. Лаваш намастити сиром плавленим, зверху викласти начинку. Скрутити рулет. Рулет обсмажити зі всіх сторін.
лист тонкого лавашу
1 невеликий молодий кабачок
150 г твердого сиру
зелень
помідор
часник
Кабачок порізати тонкими смужками посолити поперчити та підсмажити. Твердий сир натерти, змішати з майонезом та подрібненим часником, зеленю. Намастити сир на лаваш. Зверху викласти кабачок та кружечки помідор. Звернути рулет та нарізати. При бажані рулет можна запекти.
Я зробила кілька рулетиків з різною начинкою. Загальною у них була начинка з перцем. Для неї подрібнила в комбайні 2 стручки перцю із зеленню, ложкою сметани і додала трохи гірчиці. Цю начинку намазати на лаваш. Зверху покласти ще один шар лаваша. На нього намазати рибну начинку. Для неї збити в комбайні банку тунця в маслі або печінки тріски з 3 вареними яйцями. Це один з варіантів начинки. Закрутити рулет. Наступний рулет був також з перцем, але замість тунця я подрібнила червону рибу з сиром .У третьому рулеті була начинка з перцем і паштет "Теща". Дати рулетикам постояти в холодильнику 2 години. Смачно подавати такі рулетики з соєвим соусом.
З овочами
Нашаткувати капусту, додати солодкого перцю та тертої моркви, збризнути лимоном. Загорнути начинку у лаваш та підсмажити до золотистого кольору.
Зелений рулет
Сир збити у блендері разом з зеленню, часником, йогуртом чи кефіром, сіллю. Намастити сумішшю тонкий лаваш. Загорнути рулет та помістити на годину у холодильник.
З рибою
Слабосолену червону рибу ( 300 г ) збати разом з вершковим маслом ( 100 г) та намастити на лаваш.
Смакуйте 

Немає коментарів:
Дописати коментар