07.05.14

Капустні шніцелі


білокачанна капуста 
1скл тертого сиру 
2 зубчики часнику 
кілька гілочок петрушки 
1 яйце 
50мл молока 
1ст. л соєвого соусу 
оливкова олія 

Для кляру трохи збити яйце з молоком, посолити, додати соєвий соус.


Качан розібрати на окремі листки, опустити в киплячу воду, відварити до м'якості, листя остудити. Змішати сир, з рубаною петрушкою і мускатним горіхом.

                           

Начинити сумішшю капустяне листя і згорнути конвертиком.

                           

Конвертики обмочити в клярі і обсмажити з двох сторін.


А взагалі можна не гратися з начинкою. Просто відварені капустяні листи скласти як млинці, вмочити їх у яйці, обваляти в панірувальних сухарях і обсмажити з двох сторін.



З адигейським сиром

7-8 листочків капусти
200 г адигейського сира
200 г сметани
3-4 ст.л борошна
перець, куркума
борошно, манка для панірування

Капустяні листочки відварити. На олії підсмажити приправи та викласти сир, порізаний прямокутниками. Трохи прогріти. Сметану змішати з борошном. Сир загорнути у листочки, занурити у сметану та панірувати. Смажити.



Смакуйте  

Немає коментарів: