білокачанна капуста
1скл тертого сиру
2 зубчики часнику
кілька гілочок петрушки
1 яйце
50мл молока
1ст. л соєвого соусу
оливкова олія
Для кляру трохи збити яйце з молоком, посолити, додати соєвий соус.
Качан розібрати на окремі листки, опустити в киплячу воду, відварити до м'якості, листя остудити. Змішати сир, з рубаною петрушкою і мускатним горіхом.

Начинити сумішшю капустяне листя і згорнути конвертиком.

Конвертики обмочити в клярі і обсмажити з двох сторін.
А взагалі можна не гратися з начинкою. Просто відварені капустяні листи скласти як млинці, вмочити їх у яйці, обваляти в панірувальних сухарях і обсмажити з двох сторін.
З адигейським сиром
7-8 листочків капусти
200 г адигейського сира
200 г сметани
3-4 ст.л борошна
перець, куркума
борошно, манка для панірування
Капустяні листочки відварити. На олії підсмажити приправи та викласти сир, порізаний прямокутниками. Трохи прогріти. Сметану змішати з борошном. Сир загорнути у листочки, занурити у сметану та панірувати. Смажити.
Смакуйте

Немає коментарів:
Дописати коментар