08.05.14

Пиріг з курячою печінкою

Тісто:  200 г вершкового масла, 3 ст.л сметани, 1,5 скл борошна, сіль

Замісити тісто, та викласти його у форму з бортами. Наколоти тісто. Поставити форму у холодильник.



Начинка: 500-600 г курячої печінки, 2 цибулини

Підсмажити печінку до готовності. Посолити, поперчити. Окремо підсмажити цибулю та змішати з печінкою.


Дати начинці охолонути та викласти на тісто.


Заливка: 4 яйця, 100 г сметани, сіль.

З'єднати інгредієнти та злегка збити виделкою. Залити печінку.


Пекти пиріг при 200 градусах, доки заливка не стане рум'яною. 


Смакуйте 

  




Немає коментарів: