05.05.14

Фарширований перець

1 варіант 

12шт перцю 
капуста 
лук 
морква 
томат 
сіль 
цукор 

Капусту нашаткувати, перетерти з сіллю, скропити оцтом. Обсмажити цибулю з морквою і томатом. Додати зажарку до капусти, додати за смаком цукор. Перець заповнити фаршем і тушкувати в чавунці. За 15 хв влити томатний соус 

                           

2 варіант 

Цей варіант схожий на перший варіант, тільки начинка інша. Знадобитися морква, петрушка, цибуля і помідори. Все це треба тушкувати та начинити перці.



3 варіант 

Нам знадобляться перці, бринза, хліб, сіль, яйце, трохи молока і рослинної олії. 

Перець нарізати уздовж, зберігши плодоніжки, видалити насіння. Бринзу нарізати кубиками. М'якіш хліба нарізати на кубики і обсушити на сковороді без масла. Яйця збити з молоком. З'єднати хліб з бринзою. Посолити, поперчити. Заповнити сумішшю перцем. Полити яєчною сумішшю. Запікати 15хв.



4 варіант 

на 4 болгарських перцю 
600г будь-яких грибів 
1 цибулина 
4ст. л панірувальних сухарів 
4ст. л тертого твердого сиру 
1 яйце 
2ст. л вершкового масла 
перець 
сіль 

Тушкувати гриби з цибулею на вершковому маслі. Додайте панірувальні сухарі, яйце, посоліть, поперчіть. Половинки перців начиніть. Посипте твердимс сиром і запечіть в духовці до готовності.



5 варіант 

Начинити половинки перців підсмаженою з цибулею і консервованої квасолею грудинкою.



6. 4 перці
    морква
    0,5 скл гречки
    150 г адигейського сиру
    мелений перець, куркума, кумин, сіль
    0,5 скл сметани
    зелень
    
В пательні обсмажити спеції. Додати терту моркву. Через 5-7 хв мілко порізаний сир. Далі гречку та сіль, трохи обсмажуємо, заливаємо водою та варимо до готовності. Фаршируємо перці. Відправляємо їх в духовку на 10 хв. У блендері подрібнюємо зелень разом зі сметаною та гірчицею. Заливаємо соусом перці та тушкуємо у духовці ще 5-7 хв.


7. 500 г м'ясного фаршу
    12 шт болгарського перцю
    1,5 скл рису

Рис відварити. Фарш підсмажити до готовності. Начинити перці та пекти 30 ха при 190 градусах.


8. 6 перчин
    1/2 банки кукурудзи
    500 г фарш
    цибулина
    замочена у молоці булочка
    2 яйця
    50 г твердого сиру
    зелень

У фарш додати розім"яту булочку, подрібнену цибулину та зелень, кукурудзу, яйця, сіль, перець. Наповнити сумішшю перці. Посипати їх тертим сиром. Та запекти на протязі 30 хв.


9. По-болгарськи

6 перчин
2-3 яйця (залежить від соковитості сиру чи бринзи)
300 г бринзи чи сиру
помідор
зелень за бажанням

Для панірування: 2 яйця, борошно, панірувальні сухарі

Перці запекти до м'якості 15-20 хв при 180 градусах. Почистити їх від шкірки та насіння. Розім'яти сир чи бринзу. Додати яйця, подрібнений помідор та зелень. Начинка не повинна бути рідкою, тому в деяких випадках може цілком вистачити 1-го яйця. Обережно фаршируємо перці та надаємо їм пласку форму. Паніруємо у борошні, потім яйці та панірувальних сухарях. Обсмажити по 3-4 хв з обох сторін.


Смакуйте 

Немає коментарів: