12шт перцю
капуста
лук
морква
томат
сіль
цукор
Капусту нашаткувати, перетерти з сіллю, скропити оцтом. Обсмажити цибулю з морквою і томатом. Додати зажарку до капусти, додати за смаком цукор. Перець заповнити фаршем і тушкувати в чавунці. За 15 хв влити томатний соус

2 варіант
Цей варіант схожий на перший варіант, тільки начинка інша. Знадобитися морква, петрушка, цибуля і помідори. Все це треба тушкувати та начинити перці.
3 варіант
Нам знадобляться перці, бринза, хліб, сіль, яйце, трохи молока і рослинної олії.
Перець нарізати уздовж, зберігши плодоніжки, видалити насіння. Бринзу нарізати кубиками. М'якіш хліба нарізати на кубики і обсушити на сковороді без масла. Яйця збити з молоком. З'єднати хліб з бринзою. Посолити, поперчити. Заповнити сумішшю перцем. Полити яєчною сумішшю. Запікати 15хв.
4 варіант
на 4 болгарських перцю
600г будь-яких грибів
1 цибулина
4ст. л панірувальних сухарів
4ст. л тертого твердого сиру
1 яйце
2ст. л вершкового масла
перець
сіль
Тушкувати гриби з цибулею на вершковому маслі. Додайте панірувальні сухарі, яйце, посоліть, поперчіть. Половинки перців начиніть. Посипте твердимс сиром і запечіть в духовці до готовності.
5 варіант
Начинити половинки перців підсмаженою з цибулею і консервованої квасолею грудинкою.
6. 4 перці
морква
0,5 скл гречки
150 г адигейського сиру
мелений перець, куркума, кумин, сіль
0,5 скл сметани
зелень
7. 500 г м'ясного фаршу
12 шт болгарського перцю
1,5 скл рису
Рис відварити. Фарш підсмажити до готовності. Начинити перці та пекти 30 ха при 190 градусах.
8. 6 перчин
1/2 банки кукурудзи
500 г фарш
цибулина
замочена у молоці булочка
2 яйця
50 г твердого сиру
зелень
У фарш додати розім"яту булочку, подрібнену цибулину та зелень, кукурудзу, яйця, сіль, перець. Наповнити сумішшю перці. Посипати їх тертим сиром. Та запекти на протязі 30 хв.
9. По-болгарськи
6 перчин
2-3 яйця (залежить від соковитості сиру чи бринзи)
300 г бринзи чи сиру
помідор
зелень за бажанням
Для панірування: 2 яйця, борошно, панірувальні сухарі
Перці запекти до м'якості 15-20 хв при 180 градусах. Почистити їх від шкірки та насіння. Розім'яти сир чи бринзу. Додати яйця, подрібнений помідор та зелень. Начинка не повинна бути рідкою, тому в деяких випадках може цілком вистачити 1-го яйця. Обережно фаршируємо перці та надаємо їм пласку форму. Паніруємо у борошні, потім яйці та панірувальних сухарях. Обсмажити по 3-4 хв з обох сторін.

Немає коментарів:
Дописати коментар