75г родзинок
2ст. л вишневого соку
20г дріжджів
200мл теплого молока
100г цукру
350г борошна
150г вершкового масла
1 яйце
рослинне масло
по дрібці солі, тертого мускатного горіха, меленої кориці
20г горіхів
трохи цукрової пудри
Ізюм залити вишневим соком про дати настоятися.

Борошно просіяти в миску, в середині зробити поглиблення, влити в нього дріжджі, додати цукор та шматочки вершкового масла, яйце, сіль, мускат, корицю і родзинки. Замісити тісто міксером, постійно додаючи молоко, що залишилося після першого кроку. Тісто має бути гладким і не дуже твердим. Потім вимісити тісто дерев'яною ложкою поки воно не стане дрібно пористим.

Форму змастити маслом, покласти на дно горіхи.

Тісто викласти у форму. Форма має бути заповнена на 3/4 висоти. Форму з тістом поставити на 1 годину в тепле місце.

Нагріти духовку до 190 градусів. Випікати до готовності. Посипати цукровою пудрою.

Смакуйте

1 коментар:
Приєднуйтесь до нашого мотору пошуку рецептів :)
Добрий день!
Наш сайт www.mytasteukraine.com - мотор пошуку рецептів з кулінарних сайтів і блогів. Завітайте до нас і якщо сайт Вам сподобався – додайте Ваш блог тут: www.mytasteukraine.com/dobavit-svoi-blog-receptov . Ми з радістю опублікуєм Ваші рецепти і регулярно відправлятимемо Вам відвідувачів.
Дописати коментар